Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011

ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΣΚΕ....

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ.

Σε επικοινωνία με το νοσοκομείο της Νίκαιας, τα θύματα της πασοκικής φασιστικής επίθεσης του παπαδήμιου είναι δύο. Και οι δυο έχουν διαφύγει τον κίνδυνο παρά το σοβαρό τραυματισμό τους.
Καθώς τελείωσε το συντονιστικό των μέσων σταθερής τροχιάς με τους απαραίτητους διαπληκτισμούς μεταξύ των συνδικαλιστών, ο πρόεδρος του ΜΕΤΡΟ Αντώνης Σταματόπουλος έφυγε μαζί με έναν απολυμένο του ΜΕΤΡΟ, έναν από τους 286 απολυμένους.
Στην έξοδο του κτιρίου του ΗΣΑΠ, ο πρόεδρος του σωματείου ηλεκτροδηγών του ΗΣΑΠ, Κωνσταντίνος Δήμας της ΠΑΣΚΕ μαζί με 10 άγνωστα βουβαλόπαιδα, αφού έριξαν spray (paralyser, πιπεριού?) στον Σταματόπουλο και τον απολυμένο του ΜΕΤΡΟ, οι 10 άγνωστοι (τραμπούκοι, φασίστες?) με την καθοδήγηση και το συντονισμό του Δήμα, τους χτύπησαν με βιαιότητα. Ο απολυμένος του ΜΕΤΡΟ λιποθύμησε και οι τραμπούκοι συνέχιζαν να τον χτυπάνε και η κατάστασή του είναι πιο σοβαρή από αυτή του πρ0έδρου του ΜΕΤΡΟ.
Μετά την υπόθεση Κούνεβα, πάλι τις μέρες του Δεκέμβρη (2008), είναι η δεύτερη φορά που συνδικαλιστής χτυπιέται για να συμμορφωθεί προς τα υποδείξεις.
ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ

ΠΗΓΗ: http://ergatis.wordpress.com/2011/12/05/%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CE%B9-%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85/